loading...

Plisségardiner

En fint veckad plisségardin tillför elegans och dämpar ljusinsläppet i rummet. 
Plissén finns i en mängd modeller som gör att den passar till de flesta fönstervarianter och storlekar. 

Med andra ord är den en av de mest allsidiga och flexibla solavskärmnings-lösningarna och hittar sin plats nästan överallt.

Plissé (enkel)

Plisségardin är möjligheternas gardin som med sina strama linjer och mjuka vävar ger fönstret karaktär på ett vackert sätt. Den stora kollektionen gör det till ett nöje att gå på jakt efter precis den väv och färg som passar ditt hem.

Oavsett vilken form ditt fönster har, och oavsett vart det är placerat, så finns det en lösning. Det betyder att du kan placera Luxaflex® plisségardin i både snedfönster, takfönster och trekantsfönster. Och inte nog med det. Du kan dessutom med exakt precision bestämma vart gardinen ska skärma av.

Duette (dubbel)

Duette® har i sin konstruktion dolda snören, placerat mellan de två vävlagren, som ger gardinen ett stilrent uttryck i fönstret.

Den finns i tre olika plissébredder: 25, 32 och 64 mm och du har möjlighet att välja mellan transparenta, halvtransparenta och mörkläggande vävar – vilket gör att en Duette® har riktigt bra möjligheter att täcka ditt exakta behov när det till exempel gäller insyn och utsikt i vardagsrummet och mörkläggning i sovrummet.

Intresserad ?

Ring oss:  0501-400 22 (09.00 – 17.00) så berättar vi mer..

Eller maila oss på:  info@ekedals.se 

Ekedals Solskydd ger dig:

  • Hög kvalité på våra produkter
  • Personlig service före, under och efter köp
  • Kostnadsfri mätning/rådgivning i din bostad
  • Leverans och montering av köpta varor