loading...

Rullgardiner

Det finns en anledning till att rullgardinen aldrig blir omodern - det är helt enkelt en klassisk produkt som ger avskärmning tillsammans med dekoration i fönstret utan överflödiga detaljer. 

Samtidigt som du väljer bland hundratals vävar kan du också sätta din egen prägel på gardinen genom att välja en fin avslutning till exempel i form av en list i aluminium eller valnötsträ.

Facette

Facette® är gardinen för dig som vill kunna reglera insyn och ljusinsläpp samtidigt som du vill ge rummet elegans och personlig stil. Smakfulla Facette® balanserar nämligen avskildhet och ljus, närsomhelst på dygnet. Med en ändlös kedja för du två skiktade, transparenta eller ogenomsiktliga, vävar förbi varandra för att delvis öppna upp eller stänga för totalt.

Twist

 Twist® rullgardin är en modern och stilren gardin som passar varje fönster och varje utsikt. Gardinen består av en väv som går omlott med omväxlande transparenta och täta segment.

Resultatet blir ett vackert och varierande ljusinsläpp som du själv reglerar för att skapa en skön känsla inomhus.

Silhouette

Silhouette® är en exklusiv gardin för dig som kräver modern flexibilitet och en känsla av lyx i ditt hem.

Nyskapande Silhouette® bygger nämligen på en genial konstruktion av mjukt roterande vävlameller mellan två svagt genomskinliga vävar.

Intresserad ?

Ring oss:  0501-400 22 (09.00 – 17.00) så berättar vi mer..

Eller maila oss på:  info@ekedals.se 

Ekedals Solskydd ger dig:

  • Hög kvalité på våra produkter
  • Personlig service före, under och efter köp
  • Kostnadsfri mätning/rådgivning i din bostad
  • Leverans och montering av köpta varor